Банково оборудванеСейф серия ALFA TL-30 модел 3320

Сейф серия ТL30 – степен на съпротива: “VI” по БДС-ЕN1143-1
Сейфът е подходящ за съхранение на пари, ценни книжа, документи и други ценности. Бронята на сейфа е направена от стомана и твърд пълнеж, устойчив срещу чупене, рязане и високи температури.
Тялото е с дебелина на бронята 80мм. Дебелината на вратата също е 80мм.Лостовият механизъм блокира вратата в три посоки, а пантите са осигурени допълнително. Механизмът се блокира с две брави: шифрова и с двуперест асиметричен ключ. Ключалките са клас “С” по ЕN 1300. Ключалките са осигурени с допълнителна бронировка.
Модел TL30 е осигурен чрез блокиране на лостовия механизъм при силни вибрации, удар и рязане в цялата област на заключващия механизъм.Касовият ключ е съставен: държач и ключ, което прави възможно носенето на обичайно големия касов ключ в мъничко портмоне или джоб и ограничава риска от неоторизиран достъп до ключ

Сейф серия ALFA TL-M-RFB-01

Сейфът е специално разработен за използване в новостроящи се банкови клонове, като основното му предимство e сравнително ниското тегло – 250 кг при висока степен на съпротива V по БДС ЕN1143-1 при правилен монтаж. Стените му се защитават с гъсто армиран /ф14-20/ стоманобетон с дебелина 20 см. Изливането на бетон от 5 страни прави невъзможно изнасянето на самия сейф, а високата степен на защита на вратата дава възможност за съхраняване на суми до един милион лева. Вратата е с дебелина на бронята 80 мм, защитена срещу пробиване и рязане, и се блокира от механизъм в три посоки с 6 бр. шипове ф30. Механизмът се блокира с две брави клас В – Шифрова S&G USA и касова с двуперест ключ “SECU” модел 4700U с прекодиране. /Позволява лесна смяна на комбинацията при загубване на ключ или смяна на касиер.
Има механизъм за блокиране на вратата при опит за взлом срещу бравите или механизма на вратата. Всичко това го прави евтино, но много сигурно решение при изграждане на нови парични салони.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Вътрешни: В: 750 мм,Ш: 600 мм, Д: 430 мм
Габаритни: В: 870 мм, Ш: 720 мм, Д: 610 мм
Тегло 250 кг

Сейф серия ALFA TL-30 модел 1814

Сейф серия ТL30 – степен на съпротива: “VI” по БДС-ЕN1143-1
Сейфът е подходящ за съхранение на пари, ценни книжа, документи и други ценности. Бронята на сейфа е направена от стомана и твърд пълнеж, устойчив срещу чупене, рязане и високи температури. Тялото е с дебелина на бронята 80 мм. Дебелината на вратата също е 80 мм.

Лостовият механизъм блокира вратата в три посоки, а пантите са осигурени допълнително. Механизмът се блокира с две брави: шифрова и с двуперест асиметричен ключ. Ключалките са клас “С” по ЕN 1300. Ключалките са осигурени с допълнителна бронировка. Модел ТL30 е осигурен чрез блокиране на лостовия механизъм при силни вибрации, удар и рязане в цялата област на заключващия механизъм.

 

Сейф серия TL30-степен съпротива “4” по БДС-EN1143-1

Сейфът е подходящ за съхранение на пари, ценни книжа, документи и други ценности.
Бронята на сейфа е направена от стомана и твърд пълнеж, устойчив срещу чупене, рязане и високи температури.Тялото е с дебелина на бронята 50мм за модел TL0 и 80мм за модел TL30, а дебелината на вратата е 70мм за модел TL0 и 80мм за модел TL30.
Лостовият механизъм блокира вратата в три посоки, а пантите са осигурени допълнително. Механизмът се блокира с две брави: цифрова и с двуперест асиметричен ключ. За TL0 ключалките са калс “В” по EN 1300, а за TL30 са клас “С” по EN 1300. Ключалките са осигурени в допълнителна бронировка. Модел TL0 е осигурен с блокировка на лостовата система чрез пружинен механизъм при опит за взлом. Модел ТL 30 е осигурен чрез блокиране на лостовия механизъм при силни вибрации, удар и рязане в цялата област на заключващият механизъм.